Elektrische oplaadpunten voor auto’s

Er zijn inmiddels duizenden elektrische auto’s in gebruik waarmee we bijdragen aan minder uitstoot en een schonere wereld. Elektrische oplaadpunten voor auto’s zijn hierdoor niet meer weg te denken! Daarom levert én installeert Ruud Jansen Elektrotechniek laadpunten voor thuis- en bedrijfslocaties.

Voordelen thuislocaties

Bij het privégebruik van een hybride / elektrische auto is een eigen oplaadpunt aan huis ideaal. Zo rijdt u écht voordelig, heeft u altijd een vrij laadpunt bij thuiskomst en bent u goedkoper uit dan bij een openbare laadpaal!

De prijs voor fossiele brandstoffen worden, ten opzichte van elektriciteit, alleen maar duurder. Hierdoor kiezen niet alleen veel particulieren, maar ook bedrijven voor het overstappen op elektrische auto’s.

Voordelen bedrijfslocaties

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektrische auto’s. Het is natuurlijk fijn als uw werknemers of zakelijke afspraken, gemakkelijk hun auto’s kunnen laden bij uw bedrijfspand. Zo staat u op servicegebied meteen een streepje voor! Uiteraard zal ook, bedrijfsmatig gezien, het aanschaffen van elektrische auto’s én laadpalen financieel gunstig zijn.

Installatie

Het installeren van een oplaadpunt duurt, doorgaans, maximaal één dag. Wij installeren uw laadpaal snel en vakkundig. Zo is uw elektrische oplaadpunt al de volgende dag klaar voor prettig en veilig gebruik!

Neem voor meer informatie en vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.